Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/9121

Можете відсканувати цей QR-код телефоном( програмою "Сканер QR-кодів" ) для збереження.

Title: Формування ключових компетентностей студентів вишу
Authors: Козак, Наталя Степанівна
Постіл, Степан Дмитрович
Цимбал, Петро Васильович
Keywords: компетентності;особистий потенціал;студент вишу;міждисциплінарність
Issue Date: 16-Sep-2020
Publisher: Хмельницький національний університет
Citation: Козак Н. С. Формування ключових компетентностей студентів вишу / Н. С. Козак, С. Д. Постіл, П. В. Цимбал // Сучасні досягнення в науці та освіті : зб. пр. XV Міжнар. наук. конф., 16–23 верес. 2020 р., м. Нетанія (Ізраїль). – Хмельницький : ХНУ, 2020. – С. 26-30.
Abstract: Для підвищення особистого потенціалу і розвитку, розширення можливостей працевлаштування, соціальної інтеграції та активного громадянства всіх людей Європейським Союзом (ЄС) у Рамковій програмі «Ключові компетентності для навчання впродовж життя» (2018 р.) оновлено наступні ключові компетентності: 1) грамотність; 2) мовна компетентність; 3) математична компетентність та компетентність у науках, технологіях та інженерії; 4) цифрова компетентність; 5) особиста, соціальна та навчальна компетентність; 6) громадянська компетентність; 7) підприємницька компетентність; 8) компетентність культурної обізнаності та самовираження. При цьому такі навички, як критичне мислення, аналітичне мислення, вирішення проблем, творчість, робота в команді, вміння спілкування та проводити переговори, прийняття рішень, саморегуляція, стійкість, емпатія, участь, повага до різноманітності, враховуються в усіх ключових компетентностях [1].
URI: http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/9121
ISBN: 978-966-330-378-9
UDC: 001+378
metadata.dc.type: Стаття
Appears in Collections:Сучасні досягнення в науці та освіті - 2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Postil.pdf544,36 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.