Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/9070

Можете відсканувати цей QR-код телефоном для збереження.

Title: Формування моделі безпечності харчових продуктів та її впровадження на підприємствах аграрного сектору України
Authors: Тельнов, А.С.
Кулеша, К.В.
Keywords: безпечність харчових продуктів;підприємства аграрного сектору України;аграрний сектор економіки
Issue Date: 2020
Publisher: ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет»
Citation: Тельнов А. С. Формування моделі безпечності харчових продуктів та її впровадження на підприємствах аграрного сектору України / А. С. Тельнов, К. В. Кулеша // Матеріали 5-ої Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасний менеджмент: проблеми та перспективи розвитку», 29 травня 2020 р. – Херсон, 2020. – С. 408–411.
URI: http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/9070
metadata.dc.type: Тези доповідей
Appears in Collections:Кафедра маркетингу і торговельного підприємництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.ЗБIРНИК_KONFERENCMO_HDAU_2020_2(1)-408-411.pdf244,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.