Please use this identifier to cite or link to this item:http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/625 |
Можете відсканувати цей QR-код телефоном( програмою "Сканер QR-кодів" ) для збереження. |
Title: | Дослідження впливу субстрату на активність іммобілізованого пепсину |
Authors: | Степанова, Л.С. Піголь, І.А. |
Keywords: | фермент;біотехнологія;іммобілізація;протеолітична активність;субстрат |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Хмельницький національний університет |
Citation: | Степанова, Л. С. Дослідження впливу субстрату на активність іммобілізованого пепсину [Текст] / Л. С. Степанова, І. А. Піголь // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. – 2010. – № 2. – С. 240-243. |
Abstract: | Проаналізовано вплив різних факторів (концентрації субстрату казеїну, тривалості гідролізу казеїну
різних концентрацій, рН – середовища та тривалості процесу гідролізу) на зміну протеолітичної активності як
нативного, так і іммобілізованого сичужного ферменту пепсину. Influence of different factors (concentration substrat of casein, duration of hydrolysis of casein of different concentrations, рН – environment and duration of process of hydrolysis) is analysed on changing of proteolitichnoy activity both native and immobilizated of sichuzhnogo enzyme of pepsin. |
URI: | http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/625 |
UDC: | 648.145 |
Content type: | Стаття |
Appears in Collections: | Вісник ХНУ. Технічні науки - 2010 рік |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.