Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/625

Можете відсканувати цей QR-код телефоном( програмою "Сканер QR-кодів" ) для збереження.

Title: Дослідження впливу субстрату на активність іммобілізованого пепсину
Authors: Степанова, Л.С.
Піголь, І.А.
Keywords: фермент;біотехнологія;іммобілізація;протеолітична активність;субстрат
Issue Date: 2010
Publisher: Хмельницький національний університет
Citation: Степанова, Л. С. Дослідження впливу субстрату на активність іммобілізованого пепсину [Текст] / Л. С. Степанова, І. А. Піголь // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. – 2010. – № 2. – С. 240-243.
Abstract: Проаналізовано вплив різних факторів (концентрації субстрату казеїну, тривалості гідролізу казеїну різних концентрацій, рН – середовища та тривалості процесу гідролізу) на зміну протеолітичної активності як нативного, так і іммобілізованого сичужного ферменту пепсину.
Influence of different factors (concentration substrat of casein, duration of hydrolysis of casein of different concentrations, рН – environment and duration of process of hydrolysis) is analysed on changing of proteolitichnoy activity both native and immobilizated of sichuzhnogo enzyme of pepsin.
URI: http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/625
UDC: 648.145
Content type: Стаття
Appears in Collections:Вісник ХНУ. Технічні науки - 2010 рік

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2_26.pdf336,24 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.