Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/3327

Можете відсканувати цей QR-код телефоном( програмою "Сканер QR-кодів" ) для збереження.

Title: Методика вибору оптимального партнера підприємствами хлібопекарської галузі
Authors: Лопатовський, В.Г.
Keywords: риски;выбор оптимальных партнеров;risks;choosing of optimal partners
Issue Date: 2010
Publisher: Черкаський державний технологічний університет
Citation: Лопатовський В. Г. Методика вибору оптимального партнера підприємствами хлібопекарської галузі / В. Г. Лопатовський // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Сер. : Економічні науки. – Черкаси, 2010. – Вип. 24, ч. ІІ. – С. 110-114.
Abstract: Разработана модель факторов, которые влияют на риск несвоевременного исполнения обязательств партнерами и их возможной неплатежеспособности. С помощью факторной модели проведено интегральную оценку риска по отдельным партнерам, которая дает информацию для принятия решений по возможности дальнейшего сотрудничества с контрагентами.
The model of factors which influence on the risk of ill-timed execution of obligations partners and to their possible insolvency is developed. By a factor model the integral estimation of risk is conducted on separate partners, which gives information for making decision on possibility further collaboration with contractors.
URI: http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/3327
UDC: 330.131.7
Content type: Стаття
Appears in Collections:Кафедра обліку, аудиту та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.doc82,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.