Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/321

Можете відсканувати цей QR-код телефоном( програмою "Сканер QR-кодів" ) для збереження.

Title: Дія денатуруючого агенту на протеолітичну активність
Authors: Степанова, Л.С.
Піголь, І.А.
Keywords: фермент;іммобілізація;протеолітична активність;субстрат;біологічний каталізатор
Issue Date: 2011
Publisher: Хмельницький національний університет
Citation: Степанова, Л. С. Дія денатуруючого агенту на протеолітичну активність [Текст] / Л. С. Степанова, І. А. Піголь // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. – 2011. – № 2. – С. 118-121.
Abstract: Проаналізовано вплив рН середовища та температури на зміну протеолітичної активності нативного і іммобілізованого пепсину, досліджено можливість тривалого використання іммобілізованого ферменту. Показано, що іммобілізований фермент, на відміну від нативного, може використовуватись в більш широкому діапазоні рН середовища без втрати активності, та при більш високих температурах.
The influence on the change of proteolytic activity and immobilized pepsin of pH environment and the temperature are analyzed. The possibility for continued use of immobilized enzyme is investigated. The immobilized enzyme in contradistinction to native one may be used in a wide range of pH without loss of activity and at higher temperatures are shown.
URI: http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/321
UDC: 648.145
Content type: Стаття
Appears in Collections:Вісник ХНУ. Технічні науки - 2011 рік

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.17.pdf158,5 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.