Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/2131

Можете відсканувати цей QR-код телефоном( програмою "Сканер QR-кодів" ) для збереження.

Title: Визначення характеристик та обґрунтування шляхів підвищення ефективності
Authors: Кондратов, В.Т.
Шмига, О.О.
Яцишен, В.М.
Keywords: вимірювання вологості;методи надлишкових вимірювань;цифровий вимірювач вологості
Issue Date: 2010
Publisher: Хмельницький національний університет
Citation: Кульчицький, В.М. Визначення характеристик та обґрунтування шляхів підвищення ефективності [Текст] / В. М. Кульчицький // Вимірювальна та обчислювальна техніка в технологічних процесах. – 2010. – №2. – С. 217-222.
Abstract: В роботі показані особливості вимірювання вологості та температури сипких харчових продуктів методов надлишкових вимірювань та описана робота цифрового вимірювача вологості зазначених продуктів з приведенням результату вимірювання вологості до температури, за якою виготовлена проба харчового продукту з нормованою за значенням вологістю.
We show features of humidity and temperature measuring bulk foods metodov redundant measurements and describes a digital moisture meter to bring those products with the result of humidity measurement to a temperature at which food is made on test‐product of normalized by the value of humidity.
URI: http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/2131
UDC: 664.1:53.093
Content type: Стаття
Appears in Collections:ВОТТП - 2010 рік

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
73kon.pdf436,9 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.